Bactovis Probiyotik » SMKoop

Online Satış

Bactovis Probiyotik

169,00

Mide Asidinden Etkilenmeyen DrCaps Teknolojisi

Stokta yok

Açıklama

Bactovis®

Probiyotik 

Bactovis Probiyotik Mide asidinden etkilenmeden, bağırsakta çözülen patentli kapsül formu

Probiyotik bakteriler sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.*

*(Türk Gıda Kodeksi Resmi Sağlık Beyanları)

 

 

 

  • HER KAPSÜLDE 4 FARKLI SUŞ

Bactovis probiyotik, her kapsülde 4 farklı suş içerir. Bactovis® içeriğinde patentli, klinik çalışmaları yapılmış suşlar kullanılmıştır. Bactovis içeriğindeki suşlar şunlardır :

  1. Lactobacillus acidophilus- LA-5®,
  2. Bifidobacterium- BB-12®,
  3. Streptococcus thermophilus- STY-31TM,
  4. Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus- LBY-27TM

 

 

  • HER KAPSÜLDE 10 MİLYAR KOB CANLI PROBİYOTİK BAKTERİ

 

1 kapsül ürün içinde 10 milyar kob canlı probiyotik bakteri bulunmaktadır. Bu bir şişede 300 milyar kob probiyotik bakteri demek

 

 

  • BİTKİSEL ORİJİNLİ, VEGAN DOSTU KAPSÜL

 

Bitkisel orijinli, mide asidinden etkilenmeden bağırsakta çözülen vejeteryan kapsül, vegan dostu DrCaps

 

  • HELAL VE KOSHER SERTİFİKALI. Sertifikalar için : tıklayın
  • PATENTLİ KAPSÜL FORMU İLE YÜKSEK CANLILIK ORANI
  • KULLANIM KOLAYLIĞI

Kapsülleri açarak yemeklere ekleyebilir ve ya probiyotik içeren ev yoğurdu yapabilirsiniz.

 

Hammadde Menşei : Danimarka

 

Kapsül Adedi: 30

 

Kullanım Şekli: Günde 1 kapsül tüketilmesi önerilir.

 

 

 

Neden Bağırsakta Çözülen Probiyotik Kapsül Tercih Edelim ? 

 

 

Probiyotik bakteriler, mide enzimlerine ve mide asidine dayanıklı değillerdir. Bactovis® ürününde kullanılan Bağırsakta Çözülen Probiyotik Kapsül Drcaps®  bakterilerin mide asidinden etkilenip zarar görmesinin önüne geçmek için tasarlanmıştır.

 

 

 

 

BAĞIRSAK FLORASI (MİKROBİYOTA) İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

 1.Bağırsak Florasının Dengesi Neden Çok Önemlidir ?

 

İnsan bedeninde yaklaşık 10 trilyon hücre var iken bağırsaklarımızda yaklaşık 100 trilyon canlı bakteri barındığını tahmin ediyoruz. vücudumuzda 1, 1.5 kg kadar bir ağırlığa karşılık gelen probiyotikler bakterilerin bizim dostlarımız olduğunu söyleyebiliriz. Rakamlar arasındaki bu fark mikrobiyotanın önemini anlamamız için bize yeterli mesajı veriyor. Mikrobiyotamızı oluşturan bakterilerin eskiden sadece besinlerin parçalanmasından sorumlu olduğu düşünülürken ; artık vitamin ve minerallerin sentezlenmesinden, bağışıklık hücrelerinin oluşumundan, birçok hormonunun sentezlenmesinden, bariyer oluşturarak kan dolaşımına makro partiküllerin karışmasının önlenmesine kadar sayısız faydaları bulunduğuna dair araştırmaların bulguların sayısı her geçen gün artıyor.

 

2.Bağırsak Florasının Dengesi Nasıl Bozulur ?

Günümüzde yediğimiz içtiğimiz birçok gıdanın içinde bulunan katkı maddeleri, kullanılan antibiyotikler, hayvansal gıdalarla alınan antibiyotik kalıntıları, sebze ve meyvelerin yetiştirilmesi esnasında kullanılan zirai ilaç kalıntıları gibi birçok etken bağırsak florasının dengesini bozabilir. Özellikle antibiyotik kullanımı floramızı olumsuz etkileyebilir. Bu sebeple antibiyotik kullanmak zorunda kalındığı durumlarda probiyotik desteği ve beraberinde bolca fermente gıda tüketilmesi uzmanlar tarafından önerilir.

3.Probiyotik Ürün Seçimi Nasıl Yapılmalıdır ?

 

Probiyotik Ürün seçimi yapılırken ürünün suş içermesine dikkat etmekte fayda vardır. Ürün suş içerse dahi klinik çalışmalarının olması, bu suşların patentli olması, uzun yıllardır kullanılıyor olup olmadığını incelemenizi öneririz.Buradaki en önemli husus ise klinik çalışmalarının birkaç tane ile sınırlı olmamasıdır.

Önemli bir diğer konu ise probiyotik birçok mikroorganizmanın mide asidine dirençli olmaması nedeniyle probiyotik ürünlerin mide asidinden koruyan bir teknoloji ile üretilen kapsül formunda olup olmadığını araştırmanız..

4.”Yoğurt ve Kefir Tüketiyorum. Probiyotik Takviyesi Almama Gerek Var mı?”

Bu besinlerin sürekli tüketilmesi faydalı olmakla birlikte probiyotik değildirler.Yoğurt ve kefir probiyotik değil prebiyotiktir. Yani içeriklerindeki bakteriler bağırsaklarımızda koloni kuramazlar.Yoğurt ve kefirin dost bakterilerin besini olduklarını söylemek yanlış olmaz.

Prebiyotik etki sağlayarak floranın gelişmesine dolaylı ve kısıtlı bir katkıları söz konusudur.Ayrıca yoğurt ve kefir içindeki bakteriler sınırlı çeşitliliktedir.Bir diğer husus ise kefir ve yoğurt bakterileri tür içeriklidir suş içermezler.

 

 

TAKVİYE EDİCİ GIDA ONAY NUMARASI : 000189-04.08.2015

    Sepet